Voor organisaties

Samen met LIME en LIME Interim zijn we sparringpartner voor CFO’s en het finance management van organisaties in het commercieel bedrijfsleven. Vanuit LEMON adviseren wij hen over en verbinden ze met het beste talent in finance. Hiernaast geven we advies op het gebied van team structuur en talent management; het herkennen, ontwikkelen en engagen van future leaders.

Zo helpen wij organisaties met het aantrekken van talentvolle financials die het maximale uit zichzelf kunnen- en willen halen. Financials die zich binnen het bedrijf ontwikkelen tot inspirerende leiders en zorgen voor optimalisatie en vooruitgang, in elke laag van de organisatie.

Netwerk

Ons netwerk bestaat uit ambitieuze financials die toe zijn aan een uitdagende 2e of 3e stap. De salarisrange waarin wij acteren varieert van ca. €70k tot €100k basissalaris. Hierbij kan je denken aan posities als: Head of Finance, (group) Business Controller, (group) Financial Controller, ESG Controller, M&A analyst en Data Analytics & Business Intelligence posities.

Deze talentvolle financials zijn positief kritisch, assertief en innovatief. Goed opgeleid, sterk in technologie en hebben een groot aanpassingsvermogen. Ze maken bewuste keuzes in hun loopbaan en willen het maximale uit zichzelf halen. En zoeken een omgeving die hen daarin stimuleert.

Onze werkwijze

Doordat wij exclusief voor onze klanten werken kunnen wij hen compleet ontzorgen en volle commitment geven. We zijn proactief, betrokken en begeleiden het hele proces op een persoonlijke, oprechte en transparante manier. In onze ogen cruciaal om ervoor te zorgen dat het voor de lange termijn een solide partnership is.

De markt is uitdagend en ambitieuze financials maken weloverwogen keuzes in deze belangrijke fase van hun carrière. Om ze te adviseren en enthousiasmeren leren we elke setting door en door kennen. Wij doorgronden het DNA van een organisatie, de strategie en de uitdagingen die er liggen. Door ons specialisme zijn we in staat advies te geven en waar nodig te challengen, om ervoor te zorgen dat het haalbaar is in de markt. We snappen waar het inhoudelijk om gaat én wat het aantrekkelijk maakt voor de juiste financial. En onze kracht is dat wij dit op een enthousiaste manier kunnen overbrengen aan ons netwerk.

“Wat zijn jullie ambities voor de toekomst en wie heb je nodig om deze te realiseren?”

Proces

Neem contact op

Heb jij een uitdaging binnen financial talent management of wil je met ons sparren over het aantrekken van financieel talent? We denken graag met je mee!