Voor financials

In deze markt waarin er enorm veel op je afkomt, is het maken van de juiste keuzes uitdagender dan ooit. Terwijl het in deze cruciale fase bepalend kan zijn voor jouw carrière.

Het is onze missie ervoor te zorgen dat jij gaat doen, mag doen en kan doen waar jij energie van krijgt. Op een plek waar je kunt groeien, leren, en genieten. Iedere dag opnieuw.

Wat ga jij waar doen?

Er zijn eigenlijk 3 vragen die je jezelf moet stellen. Wat wil ik doen, waar wil ik dat doen en wat is mijn uiteindelijke ambitie? Wil je uiteindelijk CFO worden van een corporate dan zal je pad anders zijn dan dat je CFO wil worden bij een mid market onderneming of bij een scale-up. Daarnaast bepaalt de setting, de fase van het bedrijf en de impact die jij hierin kan gaan maken wat je uiteindelijk écht gaat doen als Head of Finance, Financial of Business Controller. Want de ene functie is de andere niet. Ook organisaties kunnen enorm van elkaar verschillen als het gaat om cultuur, talent management en way of working. Hierdoor is het belangrijk te bepalen welke setting bij jou en jouw ambitie past.

Je snapt al, er is niet één duidelijke routekaart en meerdere wegen kunnen naar (jouw) Rome leiden. Hierover denken we graag met je mee!

“Wat zijn jouw ambities, en hoe kan jij daar komen?”

Nieuws

Hoe werken wij?

Graag leren wij je kennen in een persoonlijke kennismaking. Wij zijn benieuwd naar jouw ambities, kracht, valkuilen en ontwikkelingspunten. Naar de ervaring die je hebt opgedaan, waar je trots op bent en wat je nog wil leren. Wat voor soort omgeving bij je past, hoe jij acteert op de werkvloer en wat jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

1. Coaching

We helpen jou om je ambities te definiëren, geven inzicht in wat jij in jouw rugtas nodig hebt en welke verschillende paden je kan kiezen om daar te komen. We gaan met veel enthousiasme het gesprek met je aan wanneer je actief nadenkt over een vervolgstap, maar ook als je vrijblijvend wilt sparren over jouw ambities en koers voor op de lange termijn.

2. Community

We vinden het heel leuk om ons netwerk te ontmoeten en (met elkaar) te verbinden. We hosten regelmatig netwerk events, om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en vooruit te helpen. Deze events variëren van een Zuidas borrel, sportevenement tot een meer inhoudelijk thema waarbij we sprekers uitnodigen die ons inspireren op het gebied van leiderschap & focus.

3. Netwerk

Door onze jarenlange ervaring en de leidende naam in de markt van Lime & Lemon hebben wij een ontzettend mooi en divers netwerk van ambitieuze bedrijven. We zijn elke dag bezig om dat netwerk te verdiepen en uit te breiden, zodat we jou in contact kunnen brengen met organisaties die passen bij jouw ambitie en die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen.

Neem contact op

Wil jij met ons sparren over jouw toekomst? We denken graag met je mee!