Werken bij LEMON

No one is you

Iedereen is uniek en daarin ligt ook je eigen kracht. Ook wij zijn een heel divers team, maar hebben één ding met elkaar gemeen: wij zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen om ons heen. Én hebben het beste met ze voor. We verbinden, delen kennis, ervaringen en ons netwerk. Zo helpen we elkaar vooruit. Daarom zetten wij ontwikkeling voorop, in alles wat we doen. En stimuleren en motiveren wij elkaar om steeds beter te worden.

We halen iedere dag opnieuw het beste in onszelf en anderen naar boven. En investeren dan ook graag in het ontwikkelen van nieuw talent!

Vakkundig

Wij bezitten alle kennis, skills en het netwerk om anderen te helpen in hun zoektocht naar de juiste match. Onze aanpak is uiterst zorgvuldig en de kwaliteit van onze diensten van het hoogste niveau. Áls wij iets doen, dan doen wij het goed.

Ambitieus

Wij zijn gedreven om het beste uit onszelf en anderen te halen. Daarom stimuleren en motiveren wij elkaar om steeds beter te worden. En zetten wij ontwikkeling in alles voorop, in alles wat we doen.

Fun

Als team staan we midden in het leven. Wij zijn jong (van geest), lachen veel, doen leuke dingen met vrienden en collega’s, en nemen-naast onze drukke, intensieve baan-altijd voldoende tijd om te ontspannen.

Join Us

Herken jij je in ons DNA en manier van werken, dan komen we graag in contact! Er is binnen LEMON én LIME ruimte om in te stromen op elk niveau.

Wanneer je al mooie ervaring hebt opgedaan binnen (executive) search, business development, accountmanagement of hospitality, dan kan je als (senior) consultant aan de slag bij LIME. Je bent dan gelijk in de lead en zelfstandig verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille. Uiteraard investeren we in begeleiding en training op gebieden waar je wellicht nog minder ervaring in hebt.

LEMON leidt beginnende consultants (0-3 jaar ervaring) op tot executive search niveau. Naast interne en externe trainingen geven wij je veel coaching “on the job”, zodat je snel zelf de lead kan nemen, exposure krijgt en je eigen netwerk gaat bouwen.

Amsterdam

Herken jij je in ons DNA en wil je je het vak van executive search eigen maken? Wij investeren graag in nieuw talent!

Monique Senior Consultant LEMON

Meer weten?
neem contact op met:

Monique Bruins
+31 (0)6 15 14 84 12
m.bruins@lemonsearch.nl