Over ons

LEMON is partner van financial talents en organisaties die vooruit willen. Met LIME aan onze zijde zijn wij de business partner, coach en advisor voor de finance community in Nederland: van ambitieuze toptalenten (LEMON) tot ervaren CFO’s (LIME). Samen stimuleren we talent en dagen finance executives uit om écht impact te maken. Nu en in de toekomst. Zo verrijken we carrières, zetten we teams in hun kracht en helpen wij organisaties vooruit.

De wereld verandert
Mensen veranderen
Behoeftes veranderen
Ambities veranderen

De zoektocht naar talentvolle professionals en het maken van de juiste keuzes om zich optimaal te ontwikkelen is hierdoor uitdagender dan ooit. Dat vraagt om een talent coaching en recruitment partner die het snapt, en tot het uiterste gaat om ambities waar te maken, talent te herkennen, en te stimuleren.

Wij zijn LEMON, partner van financial talents en bedrijven die vooruit willen. En net als wij geloven in de kracht van waardevolle verbindingen waarin ieders potentieel maximaal wordt benut om zo samen verder te komen, veel verder.

Met LIME aan onze zijde hebben wij alle ruimte om te groeien en te leren, te genieten en te lachen. En grijpen wij iedere kans om het beste in elkaar naar boven te halen. Zo zetten wij teams in hun kracht en stimuleren wij unieke talenten om meer te bereiken.
Want de toekomst heeft ze nodig. En wij zorgen dat ze er klaar voor zijn.

LEMON empowering the future.

Ons DNA

Eerlijk

Wij zijn integer, open en transparant. En maken dingen niet mooier dan ze zijn: ‘what you see is what you get’. Dit geeft duidelijkheid voor iedereen. En zorgt ervoor dat mensen ons kunnen vertrouwen.

Verbindend

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen om ons heen. En hebben het beste met ze voor. We delen kennis, ervaringen en ons netwerk. Zo helpen we elkaar vooruit. En ontstaan er relaties voor het leven.

Bevlogen

Wij doen ons werk met veel liefde en passie. Intrinsiek gemotiveerd gaan wij iedere dag opnieuw voor wat ons gelukkig maakt en waar wij energie van krijgen. Onderweg hopen wij anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ons team

Werken bij LEMON

Herken jij jezelf ook in ons DNA en benieuwd hoe het is om bij LEMON te werken? We vertellen je graag meer!

Lemon Search talentvolle professionals talent coaching recruitment partner